"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Χρυσή Αυγή: Οι απόγονοι των Ναζί και το Έπος του 40

Ήταν χαράματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 όταν ο Εθνικός κυβερνήτης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στον Ιταλό πρέσβη. Ένα ΟΧΙ που αγκάλιασε σύσσωμος και ενωμένος ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος έδωσε τον υπέρ βωμών και εστιών αγώνα γράφοντας μία χρυσή σελίδα δόξας της Ελληνικής Ιστορίας. Ήταν επίσης ένας αγώνας άνισος, αφού η μικρή Ελλάς αντιμετώπισε μία από τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής όπως ήταν η Ιταλία και όχι μόνον αντιμετώπισε, αλλά ενίκησε με το αίμα των παιδιών της, αλλά και κάτω από την εμπνευσμένη ηγεσία ενός κυβερνήτη πολέμαρχου, όπως υπήρξε ο Ιωάννης Μεταξάς! Ήταν η γενιά του 1940, η γενιά της Νίκης και είναι σήμερα στα 2015 η γενιά της λήθης! (Πηγή)

Τάδε έφη για το έπος του 40 ο αρχηγός της ναζιστικής συμμορίας "Χρυσή Αυγή", της συμμορίας που δολοφόνησε δύο ανθρώπους και χτύπαγε τους ναυτεργάτες που διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους. 

Επειδή μας αρέσει να τους θυμίζουμε το ιστορικό τους παρελθόν και τον ιστορικό τους ρόλο, αυτών που αυτοπροσδιορίζονται ως "ηττημένοι του 1945" ορίστε μια πολύ επίκαιρη φωτογραφία: 

Ο υπαρχηγός της συμμορίας Παπάς στον τάφο του δικτάτορα Μουσολίνι σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Τόση τιμή νιώθουν για τους αλβανομάχους συμπατριώτες τους. (Δεν λέω προγόνους γιατί οι δικοί τους πρόγονοι ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας ή κάτω από κουκούλες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου