"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

Την  Κυριακή 29 του Μάη θα πραγματοποιηθεί από το ΠΕΚΑΜ και το Μουσείο Μακρονήσου επίσκεψη στον χώρο του Α' ΕΤΟ της Μακρονήσου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν και τους αρτοκλίβανους του νησιού και να έρθουν σε επαφή με ένα από τα πιο αιματοβαμμένα και πιο ηρωικά περιστατικά της ελληνικής ιστορίας.  

Τα πούλμαν για το νησί φεύγουν στις 7 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος και το καράβι αναχωρεί από το λιμάνι του Λαυρίου για το νησί στις 8:45 π.μ. (για όσους επιθυμούν να έρθουν με τα δικά τους μέσα).

Η επίσκεψη θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες ενώ θα περιλαμβάνει και μικρής διάρκειας εκδήλωση καθώς και περιηγήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 10:00- 13:00 και 17:30 - 19:30 με το ΠΕΚΑΜ στο  2103247820 

Όσοι επιθυμούν να επισκευθούν το νησί με το ΠΕΚΑΜ, καλό θα είναι να έχουν μαζί τους νερό και ένα καπέλο για τον ήλιο. Νερό θα υπάρχει και στους αρτοκλίβανους. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την επίσκεψη, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Λαυρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου