"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

To φαινόμενο Μίκης και οι πορεία για τη ΜακεδονίαΘα θέλαμε να απαντήσουμε στα πολλά σχόλια φίλων που μας παρακινούν να σχολιάσουμε πολιτικά και ιστορικά τη στάση του Μίκη Θεοδωράκη χθες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Με το "φαινόμενο" Μίκης δεν θέλουμε να ασχοληθούμε. Υπάρχουν αξιότεροι αγωνιστές του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ, των οποίων η στάση αξίζει αναφοράς και μνείας. Στον Μίκη Θεοδωράκη απάντησε πληρέστερα, ο νεοναζί Ηλίας Κασιδιάρης και ο φασίστας υιός Σκαλούμπακα, πλέκοντάς του εγκώμια για την πολιτική του τοποθέτηση και συγχωρώντας τον που υπήρξε κομμουνιστής. Αυτό είναι και το μοναδικό μας σχόλιο. Τους ξέπλυνε και τον συγχώρεσαν. Αυτό. Όσο για τα περί αναρχικών που επιτέθηκαν στο σπίτι του, προφανώς είτε είναι ασφαλίτες, είτε ηλίθιοι, αφού επάξια παίζουν τον ρόλο του ασφαλίτη. Άλλωστε, το "φαινόμενο" Μίκης ξεκινά από τότε που κατηγορούσε τους "γενίτσαρους της ΚΝΕ" ότι "απειλούν τη ζωή του" και από όταν βγήκε με τις πυτζάμες στα κανάλια να υπερασπιστεί τον Πάγκαλο για την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους. 

Εμείς θα επιστρέψουμε τώρα στους αντάρτες μας, στα βουνά και στις πόλεις και στη δική τους ιστορία που αποτέλεσε και αποτελεί τον πολικό αστέρα της ταξικής πάλης στη χώρα μας. 

Φιλικά

Κόκκινος Φάκελος.

2 σχόλια:

 1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:


  Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!


  Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη Αμετάφραστη!!!  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:


  NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien (NOVA-RTIS)
  ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=Χαμμένος)!
  Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!


  Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

  Εμείς Απορούμαι και μας Προξενούν ορισμένες "Περιέργιες" για το "Ποιόν" των Διαμεσολαβητών της Άνω "Υπόθεσης"!

  Εντύπωση προκαλεί ότι κανένα "Δημοκρατικό ΜΜΕ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μας Διαφωτίσει για τους "Επίσημους" Εξουσιοδοτημένους για τα Αυτά Άτομα!

  Εμείς Τολμούμαι:

  1ον. Nimetz Matthew: Επί Εποχή προεδρίας του Jimmy Carter των ... Δημοκρατικών στης ΗΠΑ είτανε σχεδόν όλο το έτος 1980 υπεύθυνος για την Εξωτερική Ασφάλεια των ΗΠΑ στην Υπόθεση της "Ομηρίας" των Αμερικανών το 1980 στην Τεχεράνη/ΙΡΑΝ/ΠΕΡΣΙΑ!
  Εξαιτίας Του Nimetz οι Ιρανοί/Πέρσες ΔΕΝ άφησαν Ελεύθερους Τους Αμερικανούς παρά μόνο όταν είρθαν οι Ρεπουπλικανοί με τον ... Ronald Reagan το 1981! Οι Ιρανοί/Πέρσες θεωρούσαν τον Nimetz (πέρα που έχει Εβραϊκό Θρήσκευμα) Εχθρό ΤΩΝ Παλιών/Αρχαίων Πολιτισμών!!!
  Το Nimetz τον ... "Τοποθέτησε" στο "Σκοπιανικό" Ζήτημα ο ... ΟΗΕ!

  Παρακαλούμε ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Την Επίσημη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Nimetz τον Ιουλίου/Αυγούστου το ... 2009 με τον Γ. Παπανδρέου/ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρωτού γίνει ... Πρωθυπουργός!)! {ΜΝΗμόνια/ΜΑκεδονία=ΜΝΗΜΑ}

  Ώς Επιδόρπιον Σας Θυμίζουμε ότι Ανέκαθεν το ... Ισραήλ θέλει ΤΗΝ Θεσσαλονίκη... ΩΣ Πόλι... Των Εθνών και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!


  2ον. Ο "Αλλος" Διαμεσολαβητής είναι ο Βασιλάκης Αδαμάντιος! Μια γρήγορη και διαγώνια ματιά της καριέρας Του .. Μας Δίνει να καταλάβουμε γιατί μιλάμε και γιατί πρόκειται!!!


  Και Απλή Ερώτηση: Αυτές οι Δύο Φιγούρες ... "ΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;;

  Αλλά Σε Μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ;;;-!!!


  Μάνα Μου, Δώσ' μου τη στολή
  τη Χιλιοματωμένη.
  Τούτ’ η Πατρίδα κι η Φυλή
  Δεν κάθεται Δεμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή