"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οι αγωνιστές του βουνού για την Λιβύη


Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη Με ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε και στον Ριζοσπάστη, καλεί τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και τους μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ, που γνώρισαν από κοντά και πολέμησαν τη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού, να καταδικάσουν την επέμβαση των ΕΕ, ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, με την επαίσχυντη συμμετοχή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, η οποία, με τη στήριξη της ΝΔ και των άλλων κομμάτων της αστικής τάξης, εμπλέκουν τη χώρα μας όλο και περισσότερο σε ιμπεριαλιστικές στρατιωτικές - δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των λαών.



Ταυτόχρονα, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κάνει έκκληση στη Διεθνή Ομοσπονδία Αντιστασιακών (FIR), με την ευθύνη της ως «Πρεσβευτή της Ειρήνης» του ΟΗΕ, αλλά και στις άλλες Αντιστασιακές οργανώσεις των χωρών - μελών που ανήκουν στη δύναμή της, να αντιδράσουν έντονα, άμεσα και αποφασιστικά.

«Κανένας προοδευτικός άνθρωπος, κανένας πατριώτης, κανένας δημοκράτης δεν πρέπει να επιτρέψει με όποιο πρόσχημα, της δήθεν "ανθρωπιστικής βοήθειας", ή της "δημοκρατίας" κ.λπ., να ξαναζήσει ο κόσμος την επανάληψη της βαρβαρότητας και των εγκλημάτων των φασιστικών - ιμπεριαλιστικών πολέμων». «Κάτω ο ιμπεριαλισμός! Οχι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου