"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Δεν έλλειπε η ντροπή, έλλειπε η Καισαριανή


Περίσσεια ντροπής και ψευτοαριστερού προσωπείου ήταν σήμερα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Ο πρωθυπουργός του 3ου Μνημονίου κατέθεσε μια ανθοδέσμη κόκκινα τριαντάφυλλα στο χώρο της εκτέλεσης των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης εν τω μέσω μιας χούφτας κόσμου και δύο διμοιριών ΜΑΤ που εκείνη την ώρα χρησιμοποιούσαν χημικά για να απωθήσουν ομάδες διαδηλωτών από διάφορες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Αργότερα στην ομιλία που ακολούθησε μετρήσαμε παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, δεν μετρήσαμε όμως Καισαριανιώτες. Η Καισαριανή ήταν τρανταχτά απούσα μη δεχόμενη να παρευρεθεί σε μια φιέστα εντυπώσεων, όταν οι μισθοί του λαού της και τα εργασιακά του δικαιώματα κατρακυλούν στον Καιάδα. 

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε φυσικά να χρησιμοποιήσει και το twitter για να προβάλλει τη ντροπιαστική παρουσία του στο χώρο. 


Παρέλειψε βέβαια να πει πώς τιμά τις συντάξεις των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που βρίσκονται ακόμα εν ζωή...


Φωτογραφίες



3 σχόλια:

  1. Η Καισαριανή σίγουρα έλειπε από τον τελευταίο γύρο των δημοτικών εκλογών( Σταμέλος- Κοντόσταυλος). 67 τα εκατό αποχή, η μεγαλύτερη στην ιστορία του δήμου Καισαριανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρακτηριστικό όλων σχεδόν των 2ων γύρων σε εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Ήταν όμως η μεγαλύτερη στην ιστορία του δήμου Καισαριανής. Αυτό σίγουρα κάτι λέει...

      Διαγραφή