"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Νέα σπάνιο ντοκουμέντο της Λευκής Τρομοκρατίας



Η παρακάτω φωτογραφία από το Αρχείο της οικογένειας Ραπίδη, εικονίζει άνδρες των ΛΟΚ σε ορεινή τοποθεσία που πατούν το άψυχο σώμα ενός νεκρού αντάρτη του ΔΣΕ αφού το έχουν γδύσει. Δεν γνωρίζουμε την τοποθεσία καθώς ούτε και το έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία.



3 σχόλια:

  1. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!



    ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

    ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρθενογένεση, ειδικά στην ιστορία, δεν υπάρχει. Κάθε γεγονός είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας της ιστορίας, ο οποίος έχει στηριχθεί στους προηγούμενους.
    Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες το βιβλίο του Ιωάννη Μπουγά : «Αδικημένα θύματα». Εάν το ένα δέκατο είναι αληθές από τα αναγραφόμενα, τότε η φωτογραφία του θέματος δεν προξενεί καμία εντύπωση.
    Είτε θέλετε, είτε όχι της λευκής τρομοκρατίας, προηγήθηκε η κόκκινη, η οποία έστρωσε το δρόμο και έδειξε τον τρόπο εφαρμογής.
    Η κόκκινη τρομοκρατία του εαμ/κκε ήταν προγραμματισμένη, οργανωμένη και εφαρμόσθηκε για επίτευξη πολιτικών στόχων, ενώ η λευκή ήταν κάτι που προήλθε ως φυσική απορία από αυτήν. Ασυντόνιστη και χωρίς στόχους, πέρα της τιμωρίας ατόμων που είχαν εγκληματήσει φυσικά ή(διαζ) ηθικά το 43-44. Χωρίς την παρουσία και την άγρια μορφή της κόκκινης, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα έλειπε και η λευκή.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια σας ποτέ δεν έχουν σβηστεί κ. Τάσο, απλώς επειδή είναι μακροσκελή και απαιτούν μια απάντηση, περιμένω να λασκάρω από τη δουλειά για να τα δημοσιεύσω και να τα διαβάσω.

      1) Παρθενογένεση όντως δεν υπάρχει σε τίποτε. Η λευκή τρομοκρατία λοιπόν προήλθε από την ντόπια δοσιλογική αστική τάξη και τους Αμερικανοάγγλους, εργαλειοποιώντας στοιχεία του δοσιλογισμού και του παρακράτους.

      2) Το βιβλίο του Μπουγά είναι μια συρραφή γνωστών αθλιοτήτων της Κατοχής και του Εμφυλίου που σε αυτό εδώ το μπλογκ έχουν απαντηθεί κατά περίπτωση δεκάδες φορές. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βιβλίο το έδωσε δωρεάν η Κυριακάτικη Δημοκρατία, γνωστή για τις φιλοχουντικές και φιλοεθνικιστκές της τάσεις.

      3) Αναμένω στοιχεία αυτού του "προγραμματισμού" της βίας από το ΕΑΜ/ΚΚΕ. Και όταν λέω στοιχεία εννοώ ντοκουμέντα. Έγγραφα να δίνουν εντολές στον ΕΛΑΣ για εκτελέσεις μη-κομμουνιστών. Βεβαίως δεν θα ξεχάσω τη μοναδική περίπτωση οργανωμένης βίας (όχι στρατιωτικής) που αφορά την ΟΠΛΑ. Ναι φυσικά η ΟΠΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ εκτέλεσε δοσίλογους, εθνικιστές, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες της Κατοχής. Το ίδιο και οι Μακί του Ντε Γκολ, το ίδιο και πολλές αντιστασιακές μη-κομμουνιστικές οργανώσεις ανά την Ευρώπη. Ξέρετε γιατί? Λόγω κατοχής και πολέμου της χώρας τους. Ε, πάει πολύ τώρα να κατηγορούμε τη βία ενάντια σε δοσιλόγους. Μάλιστα τα ίδια έκανε και ο Κολοκοτρώνης προτρέποντας σε "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Ας μην καταδικάζουμε ακρίτως τη βία από όπου κι αν προέρχεται...

      4)Στην Ιστορία δεν υπάρχει το "εάν αυτό τότε εκείνο". Υπάρχουν γεγονότα, αίτια κι αποτελέσματα. Επειδή λοιπόν η αστική τάξη της χώρας σύσσωμη τάχθηκε με τους Ναζί, η διατήρηση της αστικής τάξης μετακατοχικά από τους Αμερικανούς και Εγγλέζους έπρεπε ντε φάκτο να στηριχθεί στη Λευκή Τρομοκρατία, διαφορετικά το γιγάντιο κίνημα της εποχής θα ανέτρεπε τον καπιταλισμό στη χώρα.

      Διαγραφή