"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο: Η απόλυτη ξεφτίλα δεν έχει πάτο




Αν δεν αναγνωρίζετε τον κύριο με την υψωμένη γροθιά, στη Μακρόνησο, είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ που μαζί με το κόμμα των ΑΝΕΛ συγκρότησαν κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Τον άνθρωπο που μόλις λίγες μέρες πριν ξέπλυνε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, προσπάθησε να σβήσει την ιστορική μνήμη και να δώσει συγχωροχάρτι στις ΗΠΑ.

Ο κ. Ρήγας ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που υποκαθιστά τον πρόεδρο του κόμματος Αλ. Τσίπρα, μιας και αυτός είναι απασχολημένος με την άσκηση των πρωθυπουργικών καθηκόντων.

Ζούμε την απόλυτη προσβολή της ιστορίας ενός λαού, της προσβολής των αγώνων ενός λαού αποτέλεσμα της απόλυτης ξεφτίλας ενός κόμματος που προκειμένου να δικαιολογήσει το ξέπλυμα, την συμμαχία με το… «διάβολο», την επικίνδυνη εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, δεν ντρέπονται να …τιμήσουν αυτούς που οι προηγούμενες αμερικανόδουλες κυβερνήσεις είχαν στείλει στη Μακρόνησο για να τους λυγίσουν ή να τους αποτελειώσουν…

Αυτοί που μαγάρισαν αξίες, όραμα, καπηλεύτηκαν ιστορία και ελπίδες, σήμερα μαγάρισαν τα ιδανικά όσων μαρτύρησαν στη Μακρόνησο.

Κύριοι, η θέση σας είναι δίπλα στον Καμμένο και στον Κασιδιάρη, στο Καστελόριζο… Τις ίδιες αξίες υπηρετείτε…

Πηγή: ΑΤΕΧΝΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου