"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία 2014 - Η επιστροφή του Ναζιστικού Κτήνους

Εδώ και μερικές ώρες οι εικόνες του Rostislav Vasilko ενώ προπηλακίζεται και βασανίζεται από τους νεοναζί διαδηλωτές κάνουν τον κύκλο του κόσμου. Ο γραμματέας της πόλης του Λβόφ (Lviv) του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, Rostislav Vasilko (Ρόστισλαβ Βασίλκο), βασανίστηκε βάναυσα, από τους «αντιπολιτευόμενους» διαδηλωτές.

Στις 22 Φλεβάρη, οι νεοναζί βασάνιζαν τον Rostislav Vasilko για περίπου 12 ώρες (11 π.μ. - 11 μ.μ.). Τα σημάδια της βίας κατά του προσώπου του εμφανή. Το σώμα του ήταν μελανιασμένο, τον χτυπούσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με όλα τα είδη των αντικειμένων, σπάζοντας του έτσι τρία πλευρά και το ρινικό διάφραγμα. Υπέστη επίσης κάταγμα κρανίου. Υποφέρει από διάσειση δεύτερου βαθμού. Την ίδια ημέρα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή δημοσίευε άρθρο με τίτλο Ουκρανία: Παράθυρο ελπίδας μετά τη συμφωνία. 

Αυτή τη στιγμή ο Vasilko νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιέβου σε σοβαρή κατάσταση. 

Ο Rostislav Vasilko, κάτοικος της πόλης Λβοφ (κύριο προπύργιο του νεοναζιστικού μορφώματος Svoboda), δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του. Ο Rostislav Vasilko σήμερα ζήτησε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα. 

Πρόκειται εν έτη 2014 για την επιστροφή του Νεοναζιστικού Κτήνους σε μια χώρα που ισοπεδώθηκε κυριολεκτικά από τις δυνάμεις του άξονα κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ας σημειώσουμε εδώ ότι το κόμμα Svoboda αποτελεί αδερφό κόμμα της δικής μας συμμορίας νεοναζί που εκφράζεται πια και στη Βουλή, της Χρυσής Αυγής. 


Φωτογραφικό υλικό 



Ο γραμματέας του Λβοφ ενώ εξαναγκάζεται να φιλήσει το σταυρό


Κοινά εμβλήματα, κοινές "αξίες" και κοινές πρακτικές



4 σχόλια:

  1. Φρικτά πράγματα, κρίμα στον λαό της Ουκρανίας, κρίμα και στον κο Rostislav Vasilko (Ρόστισλαβ Βασίλκο).

    Αλίμονο στους λαούς που πέφτουν θύματα των συμφερόντων των υπερδυνάμεων ... Η ανάλυσή σου όμως αγαπητέ είναι και μονόπλευρη και μισερή, θα έβαζα πολλά ερωτήματα, αλλά δεν μπαίνω στον κόπο διότι το πιθανότερο ήταν να μη δημοσιευτούν.

    Η μισή αλήθεια τις περισσότερες φορές βολεύει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα έβλεπα πάλι αυτή την συγκλονιστική φωτογραφία του κειμένου σου, χτες είχα μια συζήτηση με κάποιο φίλο συμφοιτητή από τα χρόνια της νιότης μας που ψάχναμε μια καλύτερη πατρίδα και γεμίσαμε Τσοχατζοπουλαίους και αριβίστες καρεκλάκηδες της Αριστεράς, που τα οράματα της μεταχουντικής περιόδου τα θεώρησαν σκαλοπάτι να κάνουν καριέρα στις ΜΚΟ και στα κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αναρωτηθήκαμε :

    "Πατριωτισμός και διεθνισμός" - Μπορούν να συνυπάρξουν;

    Η ιστορία έδειξε ότι μπορούν να συνυπάρχουν το απέδειξαν οι κομμουνιστές της ΕΣΣΔ που έκαναν όχι ταξικό πόλεμο αλλά "πατριωτικό πόλεμο" και μεγάλωσαν εδαφικά το κράτος της ΕΣΣΔ, το απέδειξαν οι κομμουνιστές της Βουλγαρίας που πάλεψαν να κεφαλαιοποιήσουν τα εδαφικά κέρδη των Βουλγάρων συνεργατών του Χίτλερ, το απέδειξαν οι κομμουνιστές της Αλβανίας που μας εξωβέλισαν τα με αίμα κεδρισμένα εδάφη της Βορείου Ηπείρου, το απέδειξαν οι κομμουνιστές της Γιουγκοσλαβίας που δεν δίστασαν να αιματοκυλήσουν τον λαό μας για να βάλουν ποδάρι στην Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι ΑΛΛΑ αυτή η γυναίκα με συγκίνησε άπειρες φορές

    https://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs

    Elena Vaenga

    Χαρείτε την με τα @@@@...

    https://www.youtube.com/watch?v=0oysR3hNas0


    https://www.youtube.com/watch?v=ZUMcSf7IzSg

    https://www.youtube.com/watch?v=PRcD_24AeaE

    Πονάω να βλέπω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη λες "Σταυρό" και δημιουργείς γενικά αντορθοδοξες εντυπώσεις.Τα σκουπίδια αυτά στην Ουκρανία είναι ουνιτες,η πέμπτη φάλαγγα του Πάπα και γερμανοδουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή