"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

"Οταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα"

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μικρό πολιτικό σποτ για τις επικείμενες Εκλογές

Κι ενώ οι υποψήφιοι έχουν πια προσδιοριστεί, οι κάλπες και οι διαδικασίες στήνονται, ο Μαρινάκης ως μια άλλη αγία έχει ήδη μιλήσει στον Χατζηνικολάου, ο Πάγκαλος έχει ρίξει την ένεσή του στο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας χυδαία και ο Βασίλης Βασιλικός έχει προσδιορίσει ότι μετά το Ζ (που χυδαία βάζει και η  Δούρου στις αφίσες της)  τον εκφράζει το ΠΑΣΟΚ του Καμίνη, ο Κόκκινος Φάκελος έχει να παρατηρήσει τα παρακάτω:


  • Το 2009, με το "λεφτά υπάρχουν" ο ελληνικός λαός είχε να διαλέξει ανάμεσα στην ύφεση της ΝΔ και τα λεφτά που θα μας έδινε το ΠΑΣΟΚ. Πέντε έτη μετά η εξαθλίωση καλά κρατεί και τα διλήμματα είναι ίδια: Ανάπτυξη και δουλειές (για τα αφεντικά) του ΣΥΡΙΖΑ, υπομονή και ύφεση με έξοδο στις αγορές της ΝΔ. 
  • Στην θάλασσα των υποψηφίων μόνο το ΚΚΕ μιλά και απευθύνεται ως ΚΚΕ στους ψηφοφόρους. Όλοι οι λοιποί είναι αντάρτες (για να χάνουν οι λέξεις κάθε νόημα) ή ανεξάρτητοι..
  • Μόνο ένα κόμμα μάχεται και μάχονταν μαζί με τον εργάτη και τον εργαζόμενο, απέναντι στον καπιταλισμό και την κρίση, τον φασισμό και την αυταπάτη της αναμονής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κόκκινος Φάκελος ψηφίζει παντού ΚΚΕ, σε κάθε κάλπη και κάθε αναμέτρηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου