Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Το Free Thinkig Zone και ορισμένες λεπτομέρειες


Σε συνέχεια του άρθρου μας για την ατυχέστατη αν όχι απαράδεκτη εκδήλωση του εκδοτικού οίκου Free Thinkig Zone και τα νεοφιλελέ περί "εθνικού διχασμού, κρίνουμε απαραίτητο να κάνουμε και μια μικρή ακόμα διευκρίνηση: 


Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου για την εκδήλωση:


Φυσικά οι κύριοι στο Free Thinkig Zone δεν γνωρίζουν γιατί τόσο πολύ το ερεύνησαν, ότι ο "τελευταίος φύλακας" του νησιού κύριος Κωνσταντίνος που παράγει το "γλυκό θυμαρίσιο μέλι" είναι ένας από τους πολλούς καταπατητές του νησιού. Τους ανθρώπους που με την ανοχή της Νομαρχίας έστησαν τυροκομεία, μελίσσια, στάνες, νεκροταφεία αυτοκινήτων και σπίτια. Αμόλησαν κοπάδια γίδια στα ερείπια διαλύοντάς τα και γεμίζοντάς τα κοπριές. Ας γνωρίζουμε όλοι ότι με τον νόμο της Μερκούρη που ορίζει τη Μακρόνησο ως "τόπο ιστορικής μνήμης" ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ κάθε τέτοια δραστηριότητα στο νησί. 

Ας γνωρίζουν οι κύριοι επίσης ότι εκκρεμούν καταγγελίες, δίκες και εκθέσεις για αυτούς τους καταπατητές που έβαλαν ακόμα και δορυφορικά πιάτα και κεραίες στα οικήματα του ΑΕΤΟ,από την ΠΕΚΑΜ και το Μουσείο Μακρονήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου