Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

Η  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ  ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ (Π.Ε.Κ.Α.Μ.) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ( Π.Ε.Α.Ε.Α.  Δ.Σ.Ε. ),  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΤΗΝ  ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ  ΕΤΗΣΙΑ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ  ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  26  ΜΑΪΟΥ  2013.   ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΜΕΡΟΣ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΜΑΣ,  ΟΙ  ΦΙΛΟΙ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΟΣΟΙ  ΑΛΛΟΙ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΜΕ  ΠΛΟΙΟ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΛΑΥΡΙΟ  ΣΤΙΣ  9  ΤΟ  ΠΡΩΙ  (ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ)  ΚΑΙ  ΕΠΙΣΤΠΟΦΗ  ΣΤΙΣ 2 ΤΟ  ΜΕΣΗΜΕΡΙ.      ΜΕΤΑΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΛΑΥΡΙΟ  ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ  ΤΗΣ  Π.Ε.Κ.Α.Μ.  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΚΑΝΙΓΓΟΣ  ΣΤΙΣ  7  ΚΑΙ 10  Ή  ΜΕ  Ι.Χ.   ΟΣΟΙ  ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ  ΤΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ  ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 210 3247820  ΓΤΑ  ΚΡΑΤΗΣΗ  ΘΕΣΗΣ.  (ΚΟΣΤΟΣ 5 Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ  ΚΑΙ 8 Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ).  ΣΤΟ  ΝΗΣΙ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ  " ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ "


Η φωτογραφία προέρχεται από το blog http://e-oikodomos.blogspot.gr/
Στο οποίο ζητάμε συγγνώμη για την κακή χρήση 

3 σχόλια:

  1. Είχα σκοπό να σας στείλω e-mail, όμως δεν το γνωρίζω και δεν αναγράφεται πουθενά στη σελίδα σας, οπότε αναγκαστικά επικοινωνώ μαζί σας μέσω αυτού του σχολίου.

    Στην κορυφή του ιστολογίου σας αναγράφεται:

    «Τα περιεχόμενα του Κόκκινου Φάκελου υπόκεινται στην ρύθμιση περί πνευματικών δικαιωμάτων»

    Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε με αυτό, φαντάζομαι όμως πως ο σεβασμός στη δουλειά του άλλου χωράει μέσα σε αυτή την «ρύθμιση».

    Η φωτογραφία της ανάρτησής σας με τίτλο «ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ» ήταν μια ιδέα της κόρης μου και τραβήχτηκε από εμένα, στους βράχους του Μακρονησιού, με την φωτογραφική της μηχανή. Την δημοσίευσα (μαζί με πολλές ακόμα) σε ανάρτηση στο μπλογκ «Οικοδόμος», μετά την επιστροφή μας από την περσινή επίσκεψη στη Μακρόνησο, εδώ:

    http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/05/27-2012.html

    Όπως βλέπετε, στην κάτω αριστερά γωνία της φωτογραφίας αναγράφεται το λογότυπο του μπλογκ «Οικοδόμος». Η ίδια φωτογραφία, «χειρουργημένη» όμως με τρόπο απαράδεκτο, έτσι που να εξαφανίζει το λογότυπο «Οικοδόμος» εμφανίζεται στην ανάρτησή σας.

    Παρακαλώ ή να δημοσιεύσετε την σωστή (ολόκληρη) φωτογραφία μου, με σαφή αναφορά στην πηγή «Οικοδόμος», ή να κατεβάσετε αυτό το κομμάτι της από την ανάρτησή σας, αλλιώς θα προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια θεωρήσω πως προστατεύει την πνευματική περιουσία μου.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητάμε συγγνώμη για το χειρουργείο που υπέσθη η φωτογραφία σας και την αποκαταστήσαμε πλήρως. Το περί πνευματικών δικαιωμάτων αφορά τα περιεχόμενα άρθρων και γενικότερα οι φωτογραφίες δεν μας πειράζει να δημοσιεύονται και αλλού. Το μέλος μας που ανέβασε το άρθρο με ενημέρωσε ότι του άρεσε η φωτογραφία και την βρήκε ταιριαστή αλλά την έκοψε λόγω του λογότυπου.

    Ελπίζω να σας καλύψαμε και να αποκαταστάθηκε το ζήτημα. Εάν όχι παρακαλώ ενημερώστε με μέσω νέου σχολίου για το πως θα θέλατε να ενεργήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sindrofi, ke i dio sas kanete kali doulia diavazo ke ta dio blog, sinergastite ke min malonete i keri ine diskoli
    filika-kapios apo makria-

    ΑπάντησηΔιαγραφή